Vica Blochina, din nou provocatoare pe internet! Cum s-a fotografiat vedeta

Vica Blochina, din nou provocatoare pe internet! Cum s-a fotografiat vedeta
Citeste mai mult despre: Vica Blochina, Vica,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 05 Aprilie 2020
În luna august a acestui an, Vica Blochina împlinește 45 de ani, însă fosta balerină demonstrează în fiecare zi că, pentru ea, vârsta este doar un număr.

Devenită celebră în urma relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, a cărui amantă a fost timp de mai mulți ani și alături de care are și un copil, Vica Blochina a reușit de la o zi la alta să își crească notorietatea. Și, pentru a le demonstra tuturor că se simte foarte bine în pielea ei, vedeta postează pe rețelele de socializare fotografii de-a dreptul incendiare.

Citește și

Așa cum deja ne-a obișnuit, aproape în fiecare săptămână Vica Blochina o primește în casa ei pe Lucy, maseuza ei preferată, și postează pe instastory filmulețe din timpul ședințelor de masaj. În urmă cu aproximativ 24 de ore, fosta balerină a avut parte din nou de masaj, iar în clipurile apărute pe internet apare goală și acoperită doar cu un prosop.

Pe lângă filmulețele din timpul masajului, Vica Blochina a postat și o fotografie pe care și-a făcut-o singură în oglindă, stând cu spatele. Prin acea imagine ea a vrut să le arate că în weekend nu face nimic ci doar stă în propriul dormitor.

Comentariile primite în dreptul fotografiei au fost atât pozitive, cât și negative, iar unul dintre fani s-a gândit la fostul amant al Vicăi atunci când a văzut poza. „Ce ți-ar face Piți…”, a fost comentariul acestuia.

foto: Instagram Vica Blochina

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Raluka

FULLSCREEN
Vica Blochina, din nou provocatoare pe internet! Cum s-a fotografiat vedeta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies