Vica Blochina n-are iubit, dar spune că viața ei e frumoasă: „Sunt o femeie împlinită”

Vica Blochina n-are iubit, dar spune că viața ei e frumoasă: Sunt o femeie împlinită
Vica Blochina (44 de ani) are un fiu de 12 ani cu Victor Pițurcă
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Octombrie 2019
Data actualizare: 13 Octombrie 2019
Vica Blochina este singură în acest moment și, dacă ai cunoaște-o bine, ai putea spune că e o tragedie. Dar, ghici ce? Nu e un capăt de țară.

Vica Blochina a căutat mereu bărbații puternici. Printre ei și Victor Becali, care în anii ‘90 era acționar la Melody, unul dintre cele mai frecventate cluburi din București. Însă, lituanianca de nici 20 de ani, care pe atunci venise în România să-și construiască o viață mai bună decât în țara natală, a avut ochi pentru Victor Pițurcă

Toată lumea cunoaște relația lor, din cauza procesului intentat lui Pițurcă pentru că n-a recunoscut că are un fiu cu ea. Amândoi au regretat, la un moment dat, că drumurile li s-au intersectat, însă Vica vede azi doar partea plină a paharului: „Fiul meu, Edan, e cea mai mare realizare”, spune fosta balerină.

Deși recunoaște că „întotdeauna a contat” să aibă în viața ei un bărbat cu bani, Vica spune că acum e capabilă să se descurce singură: are propria afacere cu lenjerii de pat.

Într-un interviu pentru PROTV.RO, Vica Blochina (44 de ani) dezvăluie cum era viața ei pe vremea când dansa în clubul Melody și de ce se simte împlinită azi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

Tot văd în spațiul public expresii că „frumoasa balerină”, „diva din Lituania”, „fosta iubită a lui Victor Pițurcă” și, preferată mea, „focoasa blondă”... Care te deranjează cel mai mult? Dacă te deranjează, firește.

„M-am obișnuit, în general, cu abordările din presă. Unele mai acide, altele mai dulci, dar cu experiența acumulată de-a lungul anilor am devenit imună. Încerc să mă bucur de fiecare clipă din viața mea, pe care dintotdeauna mi-a plăcut s-o trăiesc la intensitate maximă. Mi-ar plăcea să mă știe lumea ca o mamă devotată, pentru că asta e primordial în viața mea. Iar fiul meu, Edan, e cea mai mare realizare.”

Te consideri o femeie ghinionistă în dragoste sau, dimpotrivă, împlinită la acest capitol?

„Sunt o femeie împlinită! Am un fiu superb, Edan, de care sunt foarte mândră și am o viață frumoasă.”

Lumea știe că în trecut ai dansat la Melody în București. Cum era să lucrezi în acea perioadă în, poate, cel mai frecventat club din Capitală?

„Pentru mine, dansul e o artă, fie că e pe scena Operei, fie că e street dance. Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele. Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața.”


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ai făcut balet de mică, dar la Melody nu se putea spune că făceai balet. Sau se poate numi balet?

„Baletul a fost și este pasiunea vieții mele. E o artă care cere sacrificii. La Melody am dansat, am făcut coregrafie și dansul, sub orice formă, e o artă.”

Când și de ce ai renunțat la acest job? Ce a urmat după asta?

„Am renunțat la Melody pentru că am plecat în Cipru, la studii. Am studiat la Cyprus College of Tourism, după care am revenit în România, unde mi-am definitivat studile la Universitatea Bioterra.”

Citește și: Vica Blochina a participat la Ferma vedetelor în 2015. Pe cine a eliminat

Care e rutina zilnică a Vicăi Blochina în materie de menținere a frumuseții. Dai lupte grele?

„Nu dau lupte grele. Sunt o femeie puternică, foarte temperamentală, foarte ambițioasă și căreia, toată viața, i-a plăcut să arate bine și să se mențină în formă. Fac mult sport, am o dietă atentă. Mai scap câteodată, pentru că sunt foarte pofticioasă (), dar alerg și la propriu și la figurat. Viața e o luptă în general și-mi place viața mea!”

Vezi și VIDEO: Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă

Citesc uneori comentariile postărilor de pe Instagram. Unele sunt chiar amuzante. Ce faci cu sare de mare și cărbune? Albire dentară? 

„Sunt adepta unui stil de viață familist, în care casa și familia sunt foarte importante pentru mine, iar ceea ce am învățat de la mama mea și de la familia mea duc mai departe și încerc să-i învăț și pe alții din experiențele mele. Sunt trucuri băbești, cum îmi place să le spun, și tradiționale. Sarea de mare și cărbunele trebuie să fie ca o pulbere foarte fină. Separat, sau amestecate, pot asigura igiena dentară zilnică.”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies