Victoria Beckham și-a șocat fanii de pe Instagram: “Lasă-ți fața în pace, arăți că o statuie de marmură”

Victoria Beckham și-a șocat fanii de pe Instagram: Lasă-ți fața în pace, arăți că o statuie de marmură
Citeste mai mult despre: Victoria Beckham, Instagram,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 15 August 2022
Data actualizare: 15 August 2022
Victoria Beckham își promovează noua colecție de produse de make up pe Instagram, însă fanii nu sunt impresionați. Aceștia s-au luat de look-ul “de ceară” al vedetei, întrebând-o de ce nu i se mai mișcă fața. 

Cu un machiaj discret, Victoria Beckham s-a filmat pentru a-și promova produsele din colecția ei de machiaj. Fanii însă au certat-o imediat pentru procedurile estetice pe care și l-ar fi făcut la față.

“Atât de trist. Ce s-a întâmplat cu fața ei? Nu mai are nicio expresie! Era atât de frumoasă! De ceee?”, a scris o admiratoare.

“Ia-o mai încet, iubire. Revino la origini, la original”.

“Nu ți se mai mișcă fața. Ce ți-ai făcut? Plus că lucește cam tare”, i-au comentat fanii.

Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani


„Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar, legume gătite la abur și foarte rar se vă abate de la asta”, a spus David Beckham despre soția sa într-un interviu.

Secretul siluetei ei este simplu: dieta strictă și sportul practicat constant. În materie alimentară, Victoria Beckham nu abdică niciodată de la principiul ei de bază: fără alimente prăjite în ulei sau unt și fără sosuri.

„Îmi place pâinea prăjită cu cereale integrale, cu sare pe ea. Este acel carbohidrat care te face să te simți reconfortat și îmi place sarea. Pentru majoritatea restaurantelor sunt, probabil, cel mai rău coșmar. Îmi place ca mâncărurile să fie gătite în cel mai simplu mod”, spunea, anul trecut, Victoria Beckham.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies