VIDEO Alex Dima are nevoie de ajutorul tău: „Vino să facem curățenie în toată țara”

VIDEO Alex Dima are nevoie de ajutorul tău: Vino să facem curățenie în toată țara
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Septembrie 2018
Data actualizare: 10 Septembrie 2018
„Let’s do it Romania!”, campania care își propune să elimine toate locurile de depozitare necontrolată a deșeurilor, l-a convins pe Alex Dima. Corespondentul special al Știrilor PRO TV îi cheamă pe toți românii să i se alăture, pe 15 septembrie.

Ziua în care întreaga planetă intră în curățenie generală e marcată și în România printr-un eveniment devenit tradiție. „Let’s do it Romania!” strânge rândurile pe 15 septembrie, când un milion de români sunt așteptați să participe la cea mai mare acțiune de strângere a deșeurilor depozitate necontrolat. Alex Dima, corespondentul special al Știrilor PRO TV, nu a putut rămâne indiferent și s-a înscris ca voluntar. El așteaptă încă 999.999 de români să-i urmeze exemplul.

„Am nevoie de 999.999 de oameni pentru a scăpa de astfel de locuri. Dacă și ție îți pasă, înscrie-te pe letsdoitromania.ro și haide pe 15 septembrie să facem curățenie în toată țara”, spune Alex Dima.

Din fericire, Alex nu e singurul care s-a aliniat la startul acestei mari provocări. Zeci de mii de voluntari și-au anunțat participarea la nivel național, pentru a strânge gunoaiele aruncate la întâmplare în sute de localități. Lor li s-au alăturat și vedetele PRO, iar printre cei care și-au anunțat participarea se numără Amalia Enache, Monica Bârlădeanu și Rareș Năstase. Iar lista se updatează de la o zi la alta.

Amalia Enache: „Când oprești mașina într-un refugiu la marginea pădurii și te apucă sila de câtă mizerie e, când vezi cum curg gunoaiele pe râuri și plutesc pe lacuri, când te gândești cum era când erai tu mic să mergi în natură și ce vede azi copilul tău, îți vine să zici un singur lucru:  Let's do it, România. Cum ar fi arătat picturile lui Grigorescu dacă s-ar fi inventat pet-urile și pungile pe vremea lui?! Parcă și văd Carul cu boi și pe marginea drumului pe care trecea numai ambalaje! Sau picturile impresioniste. Puncte de culori pastel și printre ele niște plastic. Pe 15 septembrie eu ies la curățenie, pentru că nu mai suport mizeria.”

“Let`s Do It, România!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, România!“ a implicat peste 1.400.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.

Fii voluntar și tu! ÎNSCRIERI AICI.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies