VIDEO Andreea Raicu, reacție emoționantă după ce mama ei s-a îmbolnăvit de Covid-19

VIDEO Andreea Raicu, reacție emoționantă după ce mama ei s-a îmbolnăvit de Covid-19
Andreea Raicu, confesiuni pe Instagram despre boala mamei sale. FOTO: @araicu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Octombrie 2020
Data actualizare: 13 Octombrie 2020
Andreea Raicu s-a confesat pe Intagram, unde a vorbit de experiența ei cu noul coronavirus și cu spaima pe care a trăit-o după ce mama ei a fost diagnosticată cu Covid-19.

Virusul este printre noi, mai aproape decât ne imaginăm” este unul dintre mesajele pe care Andreea Raicu a vrut să le transmită românilor într-o postare emoționantă pe rețeauau socială. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că mama ei a trecut prin experiența terifiantă Covid-19, iar acum, deși slăbită de puteri, se simte mai bine.

Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus , acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică”, a scris Raicu pe Instagram.

Vedeta mărturisește că mama ei a stat în spital două săptămâni, perioadă care a fost printre cele mai crunte din viața ei, „cu foarte multă frică” și foarte imprevizibilă.

Andreea Raicu a vorbit de profesionalismul personalului medical de la Spitalului „Victor Babeș”, medici și asistente care duc o luptă incredibilă cu noul virus, în fiecare zi. „Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile”, a mai spus Andreea Raicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Deși recunoaște că mulți români încă se îndoiesc de existența virusului sau de virulența lui, Andreea Raicu a făcut un apel la înțelepciune și la încrederea în specialiștii în epidemiologie. Ea le recomandă românilor să poarte mască în spațiile publice aglomerate, pentru a evita o posibilă infectare.

Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență masca. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”, a mai spus Andreea Raicu.

Fotografii: @araicu

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!