VIDEO Codin Maticiuc, pus la zid din cauza cărții despre Nuțu Cămătaru

VIDEO Codin Maticiuc, pus la zid din cauza cărții despre Nuțu Cămătaru
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 14 Decembrie 2021
Au trecut aproximativ două săptămâni de când Codin Maticiuc și-a lansat noua carte, „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Cele 15.000 de exemplare s-au vândut aproape instant, în aproximativ 48 de ore Codin Maticiuc afirmând că trebuie să suplimenteze tirajul. Astfel că a scos pe piață încă 30.000 de cărți! Iar oamenii au început să-l pună la zid pe autor. „Au fost oameni care au spus că nu se poate așa mult, ba că mint sau mai spusese cineva că nimeni, de fapt, nu a cumpărat-o, ci doar Nuțu Cămătaru le-a luat pe toate”, a spus recent Codin Maticiuc, în podcastul lui Gojira.

Codin Maticiuc nu a fost însă pus la zid doar din cauza tirajului și a timpului scurt în care s-a vândut cartea, ci și din cauza personajului principal din carte: Nuțu Cămătaru!

„Am avut foarte mult hate în online de la oamenii care declarau că nu au citit cartea și despre care spun că ar fi o mizerie. Nu vorbeau despre demers, că puteau să-mi conteste demersul, de genul «Băi, nu ai voie să scrii despre infractori». Așa aș fi înțeles, dar au fost oameni care au contestat cartea ca și cum ar fi fost prost scrisă, chiar dacă nu au citit-o. Cică citiseră câteva fraze pe internet. Au fost, într-adevăr, câteva propoziții pe care le-am lansat ca să creeze curiozitate publicului”, a spus Codin Maticiuc.

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Tocăniță franțuzească de pui
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!