VIDEO Cum mănâncă Drew Barrymore pizza. „Mă simt chiar vinovată”

VIDEO Cum mănâncă Drew Barrymore pizza. Mă simt chiar vinovată
Drew Barrymore nu e fan al carbohidraților. FOTO: TikTok
Citeste mai mult despre: Drew Barrymore, pizza, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Septembrie 2022
Data actualizare: 30 Septembrie 2022
Dacă ești mare fan pizza, află că Drew Barrymore tocmai a „batjocorit” acest preparat culinar emblematic pentru Italia. Actrița are un mod cu totul inedit de a mânca pizza și e conștientă că asta ar putea răni sentimentele multor pasionați de carbohidrați.

Drew Barrymore a stârnit o adevărată dezbatere pe TikTok, după ce le-a dezvăluit fanilor cum mănâncă ea pizza. Actrița spune că e înnebunită după gustul mâncării italiene, iar pizza nu face excepție. Dar... întotdeauna există un dar...

Actrița nu suportă aluatul și toate preparatele cu gluten și carbohidrați, motiv pentru care a găsit un mijloc de a mânca pizza... fără a mânca pizza.

Știu că oamenii ar putea zice: cum îndrăznești să faci asta unei pizza? Am înțeles, mă simt chiar vinovată”, spune actrița în clipul cu peste 3,8 milione de vizualizări.

Cum mănâncă Drew Barrymore pizza? Adună cu grijă toppingul de deasupra, adaugă ceva verdețuri, aruncă aluatul și mănâncă ceea ce ea a numit salată de pizza.

De fapt, e foarte crocantă și delicioasă. Ai satisfacția de a mânca o pizza, dar ar putea fi pentru intoleranța la gluten. Salată de pizza”, a spus Drew Barrymore în clipul ei. Vezi VIDEO!

Cum mănâncă Drew Barrymore pizza: reacția fanilor ei

Videoclipul postat pe TikTok a strâns peste 290.000 de aprecieri și aproape 6.000 de comentarii. Fanii actriței s-au prăpădit de râs și i-au transmis reacții care mai de care mai amuzante.

Drew, o să deschid un proces în numele pizzei”, a scris cineva.

Viața e prea scurtă, iubire. Mănâncă pizza aia!”, a fost alt mesaj.

 „Ar trebui să ajungi la pușcărie, dar te iubesc”, a comentat un alt admirator.

Carbohidrații îți fac mai bine decât brânza”, a apreciat altcineva.

Fotografii: Getty Images/TikTok

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies