Video emoționant cu fiul lui Kamara. Micul Leon recită poezii și cântă, pe patul de spital

Video emoționant cu fiul lui Kamara. Micul Leon recită poezii și cântă, pe patul de spital
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Mai 2019
Data actualizare: 30 Mai 2019
Kamara și fiul lui, Leon, au stârnit un nou val de simpatie în mediul online. Într-un filmuleț postat pe YouTube, băiețelul cântărețului recită poezii în franceză și română.

Leon, care e internat într-o clinică din Turcia pentru tratarea unei boli grave, zâmbește din nou de pe patul de spital. Fiul lui Kamara recită poezii în limba franceză și în limba română și cântă Iepuraș coconaș spre satisfacția tatălui său.

Kamara a postat un filmuleț absolut emoționant pe YouTube, din care se poate vedea cât de fericit e de reușitele băiatului său.

Fiul lui Kamara și al fostei sale soții suferă de tetrapareză spastică. Diagnosticul a fost pus la scurt timp de la nașterea sa. Leon, în vârstă de cinci ani, a beneficiat de un transplant de celule stem, care îl va ajuta să scape de această afecțiune. Când a sosit la clinica din Turcia, Leon nu-și putea folosi decât un braț și avea nevoie de supraveghere permanentă.

Kamara s-a aflat printre cei 18 concurenți de la Ferma - Un nou început. Artistul s-a înscris în cursă cu scopul de a câștiga show-ul de la PRO TV pentru a-și ajuta fiul.

Citește și: Veste mare pentru Kamara! Își va putea opera copilul: "Acesta este cel mai important lucru"

Kamara, mesaj după primul transplant de celule stem

„Încă un pas pentru Leon. Azi, Leon a avut prima intervenție: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”. 

  • Kamara și fiul său Leon la clinica din TurciaVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!