VIDEO: Iulia Vântur cucerește America! Vezi ce show face pe scenă în SUA

VIDEO: Iulia Vântur cucerește America! Vezi ce show face pe scenă în SUA
Data: 03 Octombrie 2019
San Francisco, Kansas, New Jersey, Detroit, Vegas, Phoenix, Seattle și Los Angeles! Acestea sunt primele locuri pe care frumoasa româncă le ia cu asalt în Statele Unite ale Americii.   

SUA devine într-adevăr "Țara tuturor posibilităților" pentru Iulia Vântur care, încet-încet își croiește drumul spre celebritate și acolo, după ce a cucerit toată România și mai apoi India. Fosta prezentatoare de televiziune visează de multă vreme să cânte și să joace în filme și se pare că își trăiește visurile aievea. Și chiar peste mări și țări. 
 

Ca actriță, Iulia Vântur face parte din distribuția internațională a serialului "Jack Stall Dead", filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless, care a lucrat la filme precum "Transformers", "Game of thrones", "The Fury" sau "Justice League" și de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox.

Vedeta  joacă rolul unui agent secret de top și spune despre personajul ei că: "Jo este o femeie foarte puternică, super antrenatata, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivațională!".

Pregătirea pentru rol a fost că o tabăra militară pentru Iulia Vântur: "M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febra musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineață devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplină și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție. Așteptăm cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat muncă mi-a dat încredere să continui, să mă perfectionez și să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potrivește."


Din distribuția serialului "Jack Stall Dead" mai fac parte, alături de Iulia Vântur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley și Silvio Simac. 

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO