VIDEO Scarlett Johansson, farsă lipicioasă din partea soțului în timpul unui discurs televizat

VIDEO Scarlett Johansson, farsă lipicioasă din partea soțului în timpul unui discurs televizat
Scarlett Johansson și Colin Jost. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Mai 2021
Data actualizare: 17 Mai 2021
Scarlett Johansson a fost premiată de MTV, duminică, pentru cei aproape 30 de ani petrecuți în industria filmului, însă nu acesta a fost punctul de atracție al serii. Actrița a fost victima unei farse lipicioase din partea soțului ei, Colin Jost.

Ceremonia decernării premiilor MTV Movie & TV 2021 a avut loc duminică seară la cinematograful Hollywood Paladium din Los Angeles. Laureații nu au fost de față, ci au primit distincțiile acasă. Când au fost anunțați, câștigătorii au mulțumit pentru recunoaștere prin intermediul aplicațiilor de teleconferință, iar mesajul lor a fost transmis live.

În timpul discursului de mulțumire, Scarlett Johansson a avut parte de o surpriză oribilă din partea soțului, starul emisiunii Saturday Night Live Colin Jost. Bărbatul i-a turnat o pastă lipicioasă în păr, care s-a prelins pe față, scoțând-o din sărite pe actrița de 36 de ani.

Ce mama naibii?”, a răbufnit Johansson, care i-a cerut soțului să nu se mai apropie de ea. Vezi imaginile mai jos!


Colin Jost a aflat repede că a confundat postul TV pentru farsa sa, care a fost inventată de Nickelodeon.

Generation Award este un premiu MTV care în trecut a mai fost acordat unor staruri precum Sandra Bullock, Jim Carey, Will Smith, Adam Sandler și Robert Downey Junior. Însă niciunul dintre ei nu a pătimit ca Scarlett Johansson.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies