VIDEO Smiley și-a făcut public numărul de telefon. „Să fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm”

VIDEO Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Să fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Martie 2020
Data actualizare: 12 Martie 2020
Smiley a făcut un nou pas pentru a se apropia de fanii muzicii sale prin publicarea numărului de telefon mobil. Nu pe rețelele sociale, ci în videoclipul celei mai recente piese ale sale.

Oricine îl poate suna acum pe Smiley sau îi poate trimite mesaje text sau pe Whatsapp dacă descifrează misterul videoclipului ultimei sale piese, Ce mai faci, străine? Artistul spune că și-a dorit de multă vreme să știe direct de la fanii săi ce părere au de muzica sa.

„Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzica, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că, m-am gândit să dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, ca să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm. Mi-e dor de casă, de toți ai mei și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea ce mai faci, străine, pe unde ai umblat?”, spune Smileym care e în America de la începutul lunii februarie. 

Fanii săi trebuie să fie foarte atenți când ascultă piesa pe YouTube, fiindcă în clip cifrele care formează numărul său de telefon au fosta ascunse. Noi am identificat cele zece cifre care formează numărul său personal, acum e rândul vostru. Piesa mai jos!

Lansată cu provocarea inclusă de a găsi mesajul ascuns în imaginile clipului, piesa „Ce mai faci, străine?” este difuzată deja de radiourile din țară, are mii de ascultări pe platformele de streaming și este pe primele locuri în trending pe YouTube, cu aproape un milion de vizualizări. 

Peste 1.000 de persoane au descoperit numărul de telefon al lui Smiley ascuns în clip, pe care au și trimis prin intermediul Whatsapp mesaje scrise, video, vocale și fotografii. 

„Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim și să aflăm mai multe unii despre alții”, le spune Smiley celor care vor descoperi numărul sau în clip.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies