Vila lui Mohamed Hadid din Bel Air, demolată după cinci ani de procese

Vila lui Mohamed Hadid din Bel Air, demolată după cinci ani de procese
Mohamed Hadid și vila sa impunătoare. FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Februarie 2022
Data actualizare: 18 Februarie 2022
O locuință impunătoare, de 2.800 de metri pătrați, care i-a aparținut dezvoltatorului imobiliar Mohamed Hadid, este demolată de autorități după ani de luptă prin tribunale. Tatăl surorilor Bella și Gigi Hadid a ridicat construcția fără autorizație.

Fotografii recente realizate de jurnaliștii americani au surprins lucrările de demolare a vilei din zona de lux Bel Air din Los Angeles. Casa, poreclită Starship Enterprise, a fost construită începând cu anul 2011 fără respectarea procedurilor legale.

Mohamed Hadid a cumpărat terenul și a solicitat aprobare pentru ridicarea unei case de mici dimensiuni. În schimb, dezvoltatorul imobiliar a încălcat termenii autorizației și a construit o vilă impunătoare care a pus siguranța vecinilor săi în pericol. Vezi galeria foto mai jos!

Conform informațiilor depuse la tribunal, Hadid a realizat lucrări care au periclitat stabilitatea solului, amenințând locuințele aflate în aval de a sa.

După ce a eșuat în încercarea de a bloca demolarea, mogulul a scos proprietatea la vânzare pentru suma de 8,5 milioane de dolari. Ea s-a vândut în 2021 pentru suma de 5 milioane de dolari, conform Los Angeles Times.

Cumpărătorul, dezvoltatorul imobiliar Sahara Construction Co., a fost de acord să suporte costurile demolării și să ridice acolo o construcție în conformitate cu reglementările legale ale statului California.

În acest caz, FBI a demarat o anchetă care vizează posibila implicare a unor funcționari publici, care ar fi permis ridicarea vilei cu încălcarea legislației în vigoare.

Mahomed Hadid a fost obligat, în 2017, să presteze 200 de ore de muncă în folosul comunității și să achite o amendă de 3.000 de dolari.

Un an mai târziu, Hadid a fost chemat în instanță de vecinii săi, după ce acesta nu a luat nicio măsură pentru consolidarea terenului pe care și-a ridicat casa, scrie TMZ.

Mohamed Hadid, în vârstă de 73 de ani, are azi o avere estimată la 8 milioane de dolari.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!