Viorica de la Clejani, mesaj de pe patul de spital, după ce a făcut COVID-19

Viorica de la Clejani, mesaj de pe patul de spital, după ce a făcut COVID-19
Citeste mai mult despre: Viorica de la Clejani, covid, COVID-19,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Septembrie 2021
Data actualizare: 20 Septembrie 2021
În urmă cu aproxmativ 24 de ore, Viorica de la Clejani a dezvăluit, prin intermediul paginii ei de Instagram, că este internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, după ce a făcut COVID-19.

Potrivit presei tabloide, Viorica de la Clejani nu s-a vaccinat anti-COVID-19, dar, după cum a afirmat chiar ea pe internet, starea ei de sănătate este una bună.

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet. Respect! Având în vedere că starea mea de sănătate evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a scris Viorica de la Clejani pe instastory, după ce a făcut COVID-19 și a ajuns de urgență la spital.

foto: Instagram Viorica de la Clejani
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies