Viorica de la Clejani, reacție furibundă după ce și-a văzut fiica rănită de agresorul pe trotinetă

Viorica de la Clejani, reacție furibundă după ce și-a văzut fiica rănită de agresorul pe trotinetă
Viorica de la Clejani este revoltată de ce a pățit fiica ei
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 August 2022
Data actualizare: 19 August 2022
Panică și deznădejde în familia Clejanilor, după ce Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o rană în piept provocată de un bărbat înarmat cu un cuțit. Agresorul pe trotinetă a fost prins de poliție, iar Viorica de la Clejani a promis că acesta nu va scăpa nepedepsit.

Viorica de la Clejani a avut prima reacție în cazul fiicei sale, Margherita, care a fost atacată în centrul Capitalei de un bărbat necunoscut. Tânăra a ajuns la Spitalul Universitar cu o rană provocată de o lamă de cuțit și este în afara oricărui pericol. Ea a mai avut probleme și anul trecut, când magazinul de haine i-a fost vandalizat.

Interpreta de muzică lăutărească a postat pe rețelele sociale o fotografie cu obiectul metalic pe care medicii l-au smuls din pieptul fiicei sale, precum și promisiunea că cel vinovat va plăti.

Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi. Cum vă mai bucurați și să îmi înjurați copilul pe tema acestui subiect. Dacă erau copiii voștri în locul Margăi?

Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? (...) Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață. Nenorociți care nu rămân nepedepsiți. Promit”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.


Agresorul pe trotinetă a fost prins

Un bărbat de 39 de ani, care este suspectat de agresarea a două femei în Capitală, a fost prins pe raza comunei Vidra (Ilfov). Conform Stirileprotv.ro, el era pe scuter când a fost abordat de polițiști. Bărbatul urmează să fie suspus unei expertize psihiatrice.

Conform reprezentanților Poliției Române, agresorul pe trotinetă a atacat două femei, miercuri seară, în interval de zece minute. Prima victimă se deplasa pe Calea Victoriei și a raportat incidentul la ora 21:25. Zece minute mai târziu, bărbatul a lovit din nou, cu un obiect metalic ascuțit. 

Cea de-a doua victimă este Margherita de la Clejani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Fotografii: PRO TV/Instagram

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies