Vizita oficială a Regelui Charles în orașul Aberdeen! Cum s-a îmbrăcat monarhul la întâlnirea cu refugiații

Vizita oficială a Regelui Charles în orașul Aberdeen! Cum s-a îmbrăcat monarhul la întâlnirea cu refugiații
Data publicarii: 18 Octombrie 2022
Data actualizare: 18 Octombrie 2022
Regele Charles al III-lea a fost primit cu multă căldură în orașul Aberdeen, care găzduiește familii de refugiați din Afganistan, Ucraina și Siria. Momentul a fost cu atât mai spectaculos atunci când monarhul și-a făcut apariția printre cetățeni purtând un costum tradițional scoțian. Iată primele imagini!

Orașul Aberdeen găzduiește aproximativ 1.000 de refugiați ucraineni, 170 de refugiați afgani, cazați în două hoteluri, și aproximativ 30 de familii siriene. Mulțimea l-a așteptat cu brațele deschise și muzică tradițională scoțiană, iar apariția Regelui Charles în costum specific zonei a făcut ca momentul să fie de-a dreptul memorabil.

Și monarhul a fost deschis și comunicativ în timpul vizitei oficiale. A zâmbit și a stat de vorbă cu oamenii, care, la rândul lor, i-au remarcat costumul scoțian, compus din cămașă, vestă și sacou în partea de sus, și fustă în partea de jos. 

David Cameron, care l-a însoțit pe Regele Charles al III-lea în timpul vizitei, a spus: „Am fost onorați să-i arătăm Regelui Charles al III-lea felul în care noi, ca oraș, am reacţionat la evenimentele devastatoare din lume.

A fost deosebit de emoționant și pentru el să vorbească direct cu cei care au suferit în urma conflictelor de pe tot globul, cu cei care și-au pierdut casele și nu numai. Datorită compasiunii și generozității organizațiilor și rezidenților din Aberdeen, am reușit să întindem mâna fermă și iubitoare în primirea lui în orașul nostru”.

La sosire, Regele Charles al III-lea și-a făcut timp să dea mâna cu cei care s-au adunat pe străzile din Aberdeen.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!