Vlăduța Lupău, autoironică în legătură cu aspectul ei fizic: „Ăștia cu fruntea mare ...”

Vlăduța Lupău, autoironică în legătură cu aspectul ei fizic: Ăștia cu fruntea mare ...
Citeste mai mult despre: Vladuta Lupau, Facebook, frunte,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Aprilie 2021
Data actualizare: 06 Aprilie 2021
Fără doar și poate, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute, mai talentate și mai iubite artiste in industria muzicală.

În ultimii ani, frumoasa cântăreață și-a mărit de la o zi la alta numărul de fani, iar acest lucru se vede foarte bine și în mediul online: fiecare melodie lansată de ea ajunge direct în trending!

Zilele trecute, Vlăduța Lupău a făcut haz de necaz și a fost autoironică în legătură cu aspectul ei fizic. „De ăștia cu fruntea mare se zice că-s oameni deștepți”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe Facebook.

De ăștia cu fruntea mare se zice că-s oameni deștepți ???????? Pupi! ????

Publicată de Vlăduța Lupău pe Vineri, 2 aprilie 2021

Așa cum era de așteptat, like-urile au început să se adune, iar cei mai mulți fani au afirmat că Vlăduța Lupău este foarte frumoasă și talentată. „Ești superbă”, „Ador vocea ta” și „Ești minunată” au fost doar câteva dintre comentariile pozitive.

Din păcate pentru artistă, au existat și internauți care au făcut glume din cauza fotografiei și a descrierii. „Și Șoșoacă are fruntea mare”, „Doar dacă știu să folosească ce au în cap” și „Încap mai multe bancnote”, au scris cârcotașii în dreptul imaginii.

foto: PRO TV; Instagram Vlăduța Lupău

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Hai să fim super! - Gică Popescu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies