Vlăduța Lupău, în conflict pe Instagram după ce a născut! Adi Rus i-a luat apărarea

Vlăduța Lupău, în conflict pe Instagram după ce a născut! Adi Rus i-a luat apărarea
Citeste mai mult despre: Vladuta Lupau, conflict, nastere,
Data publicarii: 08 August 2022
Data actualizare: 08 August 2022
Pe 6 august 2022, Vlăduța Lupău a născut un băiețel sănătos, pe care, la fel ca și tatăl copilului, spune că îl iubește din tot sufletul. 
După ce a născut, Vlăduța Lupău a scris pe Instagram despre clinica privată unde a ales să devină mamă. Cei mai mulți fani i-au făcut urări frumoase și au fost impresionați de fericirea pe care Vlăduța o afișeză. Au existat însă și persoane care au criticat-o că face reclamă după ce a născut și i-au adesat cuvinte mai puțin frumoase. 
 
”La câtă reclamă le-ai făcut... înțeleg că nu ai plătit nimic”, a fost un astfel de comentariu. La aceste cuvinte, Vlăduța a fost categorică: ”Prefer să nu văd frustrarea din viața ta”, i-a replicat cântăreața, urmată apoi de soțul său: ”Dacă îți trimit factura, te încurci în cifre. Vrei? Frustrată mică”, i-a scris imediat și Adi Rus.
 
Pentru că Vlăduța a mărturisit cu sinceritate că soțul ei o consideră o eroină, au existat și comentarii supărate, de la persoane care i-au spus că nu i se potrivește apelativul. Și aici a intervenit Adi Rus, care a spus că pentru el, soția lui este eroină. 
 
Vlăduța Lupău și Adi Rus au ales un nume cu semnificație biblică pentru fiul lor. Iair este acel tată din Biblie care îl roaga pe Iisus Hristos să îi reînvie fiica. Isus afirmă că fiica lui Iair nu a murit, ci doarme. 


Vezi și video: 


FOTO: VLĂDUTA LUPĂU INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies