Vlăduța Lupău, prima reacție după ce a fost externată din spital: „Am trecut prin două operații”

Vlăduța Lupău, prima reacție după ce a fost externată din spital: Am trecut prin două operații
Citeste mai mult despre: Vladuta Lupau, operatie, spital,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Aprilie 2021
Data actualizare: 28 Aprilie 2021
Au trecut aproximativ 48 de ore de când Vlăduța Lupău își anunța fanii că urmează să fie internată în spital, iar acum a dezvăluit și de ce a ajuns pe mâna medicilor, însă fără a oferi prea multe detalii.

„Mulțumesc pentru mesaje! Sunteți minunați. Sunt bine și într-o zi o să vă povestesc despre ziua de azi”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, direct de pe patul de spital. După care a revenit cu un nou mesaj, de această dată în feed, prin care anunța că ultimele patru luni au fost destul de grele pentru ea.

„În ultimele patru luni am trecut prin două operații destul de dificile, nu estetice, fiecare fiind o reușită, sper! Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist sau persoană publică stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse... nu totul este pentru vizualizări și rating! Vă iubesc”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul unei fotografii care a fost realizată după ce a fost externată.

Astfel, Vlătuța Lupău și-a anunțat fanii că a suferit o intervenție chirurgicală, fără a le spune acestora despre ce a fost vorba mai exact.

foto: PRO TV; Instagram Vlăduța Lupău

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Dacă o zic pe asta, chiar iese scandal de presă"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!