Vloggerițele Maria Zvîncă și Irina Deaconescu, după People’s Choice Awards: Ne-a bubuit Instagramul după gală

Vloggerițele Maria Zvîncă și Irina Deaconescu, după People rsquo;s Choice Awards: Ne-a bubuit Instagramul după gală
Maria Zvinca (stânga) și Irina Deaconescu au fost premiate la gala People's Choice Awards
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Noiembrie 2019
Impresionate de succesul Adelinei Pestrițu, vloggerițele Maria Zvîncă și Irina Deaconescu au dezvăluit că nu se așteptau să ajungă la gala E! People’s Choice Awards. Tinerele influencer au mărturisit că nu s-au mai distrat așa de tare de mult timp.

Cine o urmărește în social media pe Adelina Pestrițu știe deja că vedeta a câștigat trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019 în cadrul galei People’s Choice Awards. Însă, în Santa Monica (California) au mai fost și vloggerițele Maria Zvîncă și Irina Deaconescu, clasate pe locurile 2 și 3 în această categorie.

Cele două tinere influencer din România au dezvăluit în emisiunea La Măruță cum s-au simțit ele printre vedetele de peste Ocean care au făcut senzație pe covorul roșu.

„A fost foarte tare. Toată lumea ne-a super complimentat ținutele, a fost wow. Și erau actori pe care noi îi știam din seriale, care au venit la noi, mamă: I love a good fashion moment! Și noi încercam să fim cool, să nu arătăm că suntem super extaziate, dar eram leșinate, nu mai știam cum să mai țipăm pe acolo”, a mărturisit Maria Zvîncă, impresionată de un influencer din Filipine.

„El m-a impresionat cel mai tare că a fost foarte umil. A stat cu noi, a vorbit, Irina l-a luat în brațe, l-a pupat, l-a sufocat”, a mai spus Maria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Zvinca (@mariazvinca) on

Cele două au recunocut că acest premiu înseamnă foarte mult pentru ele, fiindcă le-a oferit ocazia să pășească pe covorul roșu printre staruri.

„Ne-a bubuit Instagramul după gală. Ni s-au dublat cifrele la vizualizări, vizite în profil”, a mai spus Maria Zvîncă în emisiunea La Măruță.

Maria Zvîncă, una dintre protagonistele serialului exclusiv online Viața Bate vlogul (PROTVPlus.ro), a acceptat să ofere câteva sfaturi pentru românii care vor să devină, la un moment dat, la fel de populari pe Instagram.

Ce trebuie să faceți și cum trebuie să arate postările care vă pot propulsa în top aflați din video-ul de mai jos.

Fotografii: Instagram


FULLSCREEN
Vloggerițele Maria Zvinca și Irina Deaconescu, după People’s Choice Awards: Ne-a bubuit Instagramul după gală
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO