Vloggerul Selly s-a distrat la piscină cu Dorian Popa, în plină pandemie

Vloggerul Selly s-a distrat la piscină cu Dorian Popa, în plină pandemie
Selly are priză la publicul tânăr. De aceea trebuie să rămână credibil. FOTO: @Selly
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Mai 2020
Data actualizare: 04 Mai 2020
Vloggerul de 19 ani a fost printre primii tineri influenți din România care i-au sfătuit pe români să respecte regulile izolării la domiciliu. Însă, Selly a fost și unul dintre cei care nu au respectat distanțarea fizică.

Pe YouTube e mare moralist, însă în viața de zi cu zi nu prea agreează regulile. Selly a petrecut cu fast la noua vilă lui Dorian Popa, în plină pandmie de coronavirus. Vloggerul și-a încălcat propriul crez – Stați acasă!, trâmbițat pe rețelele sociale, și s-a distrat de mama focului alături de Dorian Popa și câți va prieteni comuni.

Toți au făcut plajă pe marginea piscinei și au petrecut cu muzică, de 1 mai. Asta în ciuda recomandărilor autorităților de a nu ieși din case decât pentru motive întemeiate sau dictate de o situație de urgență.

Cei mai mulți români au respectat prevederile ordonanțelor militare și au petrecut ziua de 1 mai acasă la ei, nu în vecini sau la prieteni.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly) on

Ca să înțelegeți cum stă treaba de fapt”, a scris Selly în drepul acestei fotografii distribuite pe Instagram. Fanii săi au înțeles, astfel, cum stă treaba, de fapt, cu sfaturile sale despre eforturile de stopare a răspândirii noului coronavirus.

Treaba esta cu coronavirusul e destul de serioasă și consider că e de datoria mea, cumva, să fac un video serios, în care să vorbesc cu voi despre treaba asta, pentru că cred că suntem încă în punctul în care fecare dintre noi poate să facă ceva, să fie responsabil, ca să poată să oprească sau să încetinească răspândirea virusului. E o treabă serioasă”, spunea Selly la jumătate lunii martie. 

Fotografii: @Selly/@eusuntdorian

Vezi și VIDEO: Ce face Selly în autoizolare




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies