Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid și a făcut un gest nemaiîntâlnit. Cum au reacționat fanii săi

Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid și a făcut un gest nemaiîntâlnit. Cum au reacționat fanii săi
Walter Zenga (60 de ani) trăiește în Dubai. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 16 Martie 2021
Walter Zenga s-a filmat în timp ce primea vaccinul anti-Covid și a postat dovada vaccinării pe contul său de Instagram. Apoi a făcut un gest rar, pentru care a primit aprecierea fanilor săi.

Fostul portar italian a fost programat la prima doză de vaccin anti-Covid în Dubai, orașul în care locuiește. Zenga a transmis un mesaj de încurajare a vaccinării după ce a postat în mediul online dovada vaccinării și a apelat la un gest pe care nu l-a mai făcut nimeni până acum.

Walter Zenga a mulțumit autorităților din Emiratele Arabe Unite pentru efortul depus în organizarea campaniei e imunizare a populației.

Mulțumiri Guvernului Emiratelor Arabe Unite și mulțumiri speciale conducerii Emiratelor Arabe Unite și Ministerului Sănătății și Prevenției și Excelenței Sale Dr. Nasser Al Budoor pentru asigurarea vaccinării Covid-19, pentru că ne țin în siguranță și au grijă de noi”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

Admiratorii lui l-au felicitat pentru gestul făcut și au considerat că este un exemplu pentru mulți semeni.

Bravo, Walter! Excelent exemplu pentru toți”, a scris un fan.

Mare om! Aici îl așteptăm pe Moș Crăciun să ni-l facă”, a scris un altul.


Walter Zenga a surprins și la începutul acestei luni, când a apărut la o emisiune TV din Italia alături de Raluca Zenga, de care anunțase anterior că divorțează. 

Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după opt ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune a postului TV italian Canale 5.

Citește șiINTERVIU Walter Zenga: „Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea”


În octombrie 2020, fostul internațional italian confirma public că a introdus actele de divorț, pe motiv că nu se mai înțelege cu soția lui.

Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp”, a scris Zenga pe rețeaua socială.

La scurt timp după postare, a șters mesajul ca urmare a sutelor de comentarii ale urmăritorilor săi.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.
 

Fotografii: Getty Images/@ ralucazenga.travels

Vezi și VIDEO: De la banal la senzațional: Pui umplut cu primavară

  • Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid și a făcut un gest nemaiîntâlnit. Cum au reacționat fanii săiVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies