Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid și a făcut un gest nemaiîntâlnit. Cum au reacționat fanii săi

Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid și a făcut un gest nemaiîntâlnit. Cum au reacționat fanii săi
Walter Zenga (60 de ani) trăiește în Dubai. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 16 Martie 2021
Walter Zenga s-a filmat în timp ce primea vaccinul anti-Covid și a postat dovada vaccinării pe contul său de Instagram. Apoi a făcut un gest rar, pentru care a primit aprecierea fanilor săi.

Fostul portar italian a fost programat la prima doză de vaccin anti-Covid în Dubai, orașul în care locuiește. Zenga a transmis un mesaj de încurajare a vaccinării după ce a postat în mediul online dovada vaccinării și a apelat la un gest pe care nu l-a mai făcut nimeni până acum.

Walter Zenga a mulțumit autorităților din Emiratele Arabe Unite pentru efortul depus în organizarea campaniei e imunizare a populației.

Mulțumiri Guvernului Emiratelor Arabe Unite și mulțumiri speciale conducerii Emiratelor Arabe Unite și Ministerului Sănătății și Prevenției și Excelenței Sale Dr. Nasser Al Budoor pentru asigurarea vaccinării Covid-19, pentru că ne țin în siguranță și au grijă de noi”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

Admiratorii lui l-au felicitat pentru gestul făcut și au considerat că este un exemplu pentru mulți semeni.

Bravo, Walter! Excelent exemplu pentru toți”, a scris un fan.

Mare om! Aici îl așteptăm pe Moș Crăciun să ni-l facă”, a scris un altul.


Walter Zenga a surprins și la începutul acestei luni, când a apărut la o emisiune TV din Italia alături de Raluca Zenga, de care anunțase anterior că divorțează. 

Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după opt ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune a postului TV italian Canale 5.

Citește șiINTERVIU Walter Zenga: „Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea”


În octombrie 2020, fostul internațional italian confirma public că a introdus actele de divorț, pe motiv că nu se mai înțelege cu soția lui.

Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp”, a scris Zenga pe rețeaua socială.

La scurt timp după postare, a șters mesajul ca urmare a sutelor de comentarii ale urmăritorilor săi.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.
 

Fotografii: Getty Images/@ ralucazenga.travels

Vezi și VIDEO: De la banal la senzațional: Pui umplut cu primavară

  • Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid și a făcut un gest nemaiîntâlnit. Cum au reacționat fanii săiVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!