Walter Zenga se reface emoțional după divorțul de Raluca. „Vreau să găsesc acea iubire sinceră”

Walter Zenga se reface emoțional după divorțul de Raluca. Vreau să găsesc acea iubire sinceră
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Noiembrie 2020
Data actualizare: 12 Noiembrie 2020
Walter Zenga suferă după despărțirea de Raluca Zenga, mama celor doi copii ai săi. Fostul portar de fotbal și-a dezvăluit latura emoțională într-un „tribut” dedicat iubirii sincere.

Walter Zenga nu are odihnă de când a divorțat de soția lui, Raluca. Fostul internațional italian a dezvăluit că tânjește după o iubire sinceră, ca aceea pe care el e capabil să o ofere. Într-o postare pe Instagram, Zenga a strâns toată zbaterea lui interioară după separarea de femeia care i-a schimbat viața acum mai bine de 17 ani.

Italianul spune că e gata să înceapă un nou capitol în viața lui.

Vreau să găsesc acea iubire” sinceră... să rețin calitatea purității și conexiunea sufletească... în timp ce călătorim în locuri îndepărtate care ne umplu de uimire și care ne aduc mai aproape. Vreau să mă uit adânc în ochii ei și să găsesc acel căutat, după dor și dorință, că nu pot crede că te-am întâlnit și că suntem aici. Nu te voi trăda niciodată, nu te voi lăsa niciodată să pleci”, a scris Walter Zenga, prevenindu-și fanii că a dat-o „în poezie”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

Italianul a fost cel care a anunțat despărțirea de Raluca Zenga. Fostul portar a scris pe Instagram că el și soția lui nu se mai înțelegeau de multă vreme și că nu o mai recunoștea pe femeia cu care a fost căsătorit 14 ani. Acum, Walter Zenga e dispus să privească doar înainte, nu în trecutul său întunecat.

„În fiecare dezamăgire a vieții există o binecuvântare deghizată. Oricâte încercări și provocări ți se vor ivi în cale, te rog nu-ți fie frică deoarece toate sunt cu un scop. Nu știi niciodată care vor fi consecințele nenorocirii tale sau care vor fi consecințele norocului tău”, a scris Walter Zenga.

Raluca și Walter Zenga s-au cunoscut în aeroport, la Milano. Povestea lor de dragoste a început în 2003, pe când el era antrenor la FC Național. În 2005 s-au cununat civil, iar nunta au făcut-o în 2009, la un restaurant din Bran. Împreună au doi copii, o fată și un băiat.

Fotografii: Getty Images/Agerpres

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 29: Mama Elenei, reacție dură la înjuriile lui Gabi Toader față de fiica sa
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies