Will Smith și Janet Hubert au pus capăt discuțiilor pe care le aveau de 27 de ani. Motivul pentru care cei doi s-au certat

Will Smith și Janet Hubert au pus capăt discuțiilor pe care le aveau de 27 de ani. Motivul pentru care cei doi s-au certat
Data publicarii: 20 Noiembrie 2020
Data actualizare: 20 Noiembrie 2020
Will Smith și Janet Hubert au îngropat secura războiului pe care îl au de 27 de ani.

Starurile din Fresh Prince Of Bel-Air s-au certat pe parcursul filmărilor serialului, iar după ce actrița a părăsit show-ul în 1993, au păstrat distanța. Aceasta l-a acuzat la vremea respectivă pe Will Smith că din cauza lui a fost dată afară. 

De curând a avut loc o reuniune specială a actorilor, iar Will și Janet au discutat deschis despre lucrurile pe care le-au avut de împărțit. 

”Aș vrea să știu de ce ați mers atât de departe? Am pierdut atât de multe”, i-a spus vedeta de 64 de ani. În timp ce filma pentru al treilea sezon al serialului, Janet era însărcinată, iar acum i-a dezvăluit lui Will Smith că se afla ”într-u mariaj abuziv” la vremea respectivă. 

”Familia mi-a spus că ne-ai ruinat numele. Nu vorbeam cu nimeni pentru că nu aveam încredere”, i-a spus aceasta. 

”Încă ești mătușa Viv. Nu vreau să fiu acel tip de băiat. Sunt atât de fericit că ne putem împăca și sper ca oamenii să înțeleagă ceva din toată această situație”, i-a mărturisit Will Smith.

Vezi și: Dani Mocanu are un leu, animal de companie - Trending Review cu Daragiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies