Will Smith spune că urăște să filmeze scene de sex și că e cea mai neplăcută parte din actorie

Will Smith spune că urăște să filmeze scene de sex și că e cea mai neplăcută parte din actorie
Citeste mai mult despre: Will Smith, sex,
Data publicarii: 26 Noiembrie 2021
Data actualizare: 15 Mai 2022
Will Smith a dezvăluit într-un interviu recent că partea cea mai neplăcută pentru el ca actor este să filmeze scenele de sex.

Superstarul de la Hollywood, Will Smith, spune că urăște să filmeze scene de sex, în timp ce a făcut alte mărturisiri surprinzătoare legate de viața a intimă, cum ar fi că în trecut a vomat de la prea mult sex sălbatic. 

„Scenele de sex sunt cea mai proastă parte a actoriei – atunci când îl privești într-un film, există muzică și vin, dar pe platoul de filmare este un tip mare care ține microfonul, mestecă și se uită la tine”, a declarat actorul, potrivit dailystar.co.uk.

Actorul a mai povestit, având în centru discuției tot dezavantajele scenelor de sex din filme, momentul în care soția lui Jada Pinkett-Smith a mers să o cunoască pe bunica actorului, care era foarte religioasă. 

Bătrâna nu știa cine este Jeda, așa că Will i-a pus un film cu soția lui, în care întreținea relații intime. „Ea a intrat, bunica mea era în mijlocul scenei și și-a ridicat privirea și i-a spus Jadei: <<Când eram copil, oamenii nu trebuiau să se dezbrace pentru a face un film>>. I-am spus că peste ani va fi amuzant”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!