Xonia a redevenit o bombă sexy! Cum arată artista la șapte luni după ce și-a distrus fața

Xonia a redevenit o bombă sexy! Cum arată artista la șapte luni după ce și-a distrus fața
Citeste mai mult despre: Xonia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Mai 2020
Data actualizare: 26 Martie 2021
În toamna anului trecut, Xonia a trecut prin momente grele, după ce a avut unele probleme de sănătate și fața i s-a umflat treptat, cântăreața ajungând de nerecunoscut.

Chiar dacă fanii au crezut că artista arată așa din cauza operațiilor estetice, Xonia a dezvăluit că nu este vorba despre ala ceva și că și-a făcut mai multe analize pentru a afla care este, de fapt, problema. Pentru a demonstra că situația este sub control, în luna octombrie a anului trecut ea a și participat la un eveniment monden, iar asistența a fost de-a dreptul șocată de cum ajunsese să arate cântăreața.

Mai mult decât atât, ea a fost invitată și la „Vorbește lumea”, acolo unde a vorbit despre perioada grea prin care a trecut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xonia (@xonia) on

Xonia a reușit să își revină treptat, iar în luna ianuarie a acestui an posta pe rețelele de socializare mai multe fotografii și filmulețe în care se putea observa că artista arată din nou ca pe vremea în care poza în Playboy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xonia (@xonia) on

Zilele trecute, cântăreața care s-a născut în Australia, dar care a făcut carieră în România a postat pe Instagram noi fotografii sexy, demonstrând încă o dată că problemele pe care le-a avut în urmă cu șapte luni sunt istorie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xonia (@xonia) on

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies