Xonia, despre despărțirea de iubitul taiwanez. “Trebuie să existe acea chimie”

Xonia, despre despărțirea de iubitul taiwanez. Trebuie să existe acea chimie
Citeste mai mult despre: Xonia, iubit Xonia,
Data publicarii: 12 Mai 2022
Data actualizare: 12 Mai 2022
Xonia și fostul iubit milionar au fost împreună doi ani, însă povestea lor de dragoste a luat sfârșit înainte ca artista să meargă la Survivor România. 

Deși păreau că au planuri de viitor, iar Xonia se gândea chiar să părăsească România pentru a se muta cu iubitul ei, din păcate relația lor nu a mers. 

Pentru click.ro, Xonia a dezvăluit care a fost motivul despărțirii de Michael. „Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”.

Artista a dezvăluit că au rămas totuși prieteni, iar bărbatul va veni în curând în România. “Noi acum suntem doar buni pieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă”.

Despre bărbatul ideal, Xonia spunea cu ceva timp în urmă că nu crede că există. "Foarte important este ca între cei doi să fie chimie. Apoi, eu mai apreciez într-o relație respectul, aprecierea, iubirea… Nu oricine poate să facă față stilului meu de viață și să fie un bun susținător al carierei mele muzicale. (…) Într-o relație nu aș tolera niciodată minciuna. Și aici, aș vrea să se înțeleagă că nu fac nicio aluzie la fosta mea relație cu Michael”.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!