Xonia, pe un site dedicat adulților! Cât costă imaginile cu artista: „Mi-aș fi dorit să-l atingi”

Xonia, pe un site dedicat adulților! Cât costă imaginile cu artista: Mi-aș fi dorit să-l atingi
Citeste mai mult despre: Xonia, OnlyFans,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Mai 2021
Data actualizare: 02 Octombrie 2021
De câțiva ani, tot mai multe vedete aleg să le facă pe plan fanilor și postează în mediul online fotografii și filmulețe cu ele în ipostaze cât mai deocheate.

Pe lângă imaginile publice de pe Facebook sau Instagram, celebritățile au ales să își facă diferite conturi și pe site-uri interzise minorilor, precum OnlyFans. Astfel, Bella Thorne sau Larisa Drăgulescu vând pe internet atât poze, cât și filmulețe interzise.

Recent, și Corina Bud și-a întrebat fanii dacă e timpul să își facă și ea cont pe site-ul amintit mai sus, iar Xonia a decis încă din luna decembrie să apară pe OnlyFans. Chiar dacă nu este foarte activă pe platforma dedicate adulților, Xonia a scris inclusive pe Instagram că fanii o pot găsi acolo, lăsând totodată și link-ul la descriere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xonia (@xonia)

Cea mai recentă postare pe care Xonia a făcut-o pe OnlyFans a fost pe 13 februarie, iar ultima dată când a fost online a fost pe 14 mai. „4 dintre cele mai savuroase poze cu fundul meu. Mi-aș fi dorit să-l atingi”, este descrierea unui set de patru poze care costă 20 de dolari. Iar un filmuleț cu artista costă 25 de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xonia (@xonia)

Xonia nu este însă la primele apariții interzise minorilor, în trecut artista fiind și una dintre vedetele care au pozat în Playboy.

foto: Instagram Xonia

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies