„Dacă Dumnezeu vrea, sunt deschis”! Se pregătește Dorian Popa să devină tată?

bdquo;Dacă Dumnezeu vrea, sunt deschis ! Se pregătește Dorian Popa să devină tată?
Citeste mai mult despre: Dorian Popa,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 05 Mai 2020
Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, având milioane de fani care urmăresc cu atenție tot ce face atât în mediul online, cât și în viața de zi cu zi.

Devenit cunoscut datorită serialului „Pariu cu viața” și a formației „LaLa Band”, Dorian Popa a câștigat rapid simpatia publicului, iar acum este un adevărat influencer pentru noua generație. Datorită talentului său, artistul a reușit să strângă o adevărată avere din muzică, film și vlog, iar la finalul lunii aprilie a dus la bun sfârșit construcția casei în care s-a mutat nu demult.

Ridicarea casei l-a costat pe Dorian Popa, după cum a spus-o chiar el, peste 300.000 de euro, însă acesta a dorit să aibă și piscină în curte, astfel că a trebuit să scoată din buzunar și mai mulți bani. Însă, ceea ce a ieșit la final le-a luat ochii tuturor, proprietatea artistului arătând acum ca a unei vedete de la Hollywood.

Dorian Popa i-a prezentat întreaga casă, dar și curtea și piscina, lui Dima Trofim, fostul său coleg din „Pariu cu viața” și „LaLa Band”, într-un material realizat pentru un post TV monden. După ce a terminat turul casei, Dorian Popa a fost întrebat de Dima Trofim dacă are de gând să devină tătic, ținând cont că s-a mutat într-o nouă locuință. „Dacă Dumnezeu vrea, sunt deschis”, a spus Dorian Popa.

Vezi și: El este oficial noul iubit al Andrei Gogan - Trending Review cu Daragiu - Episodul 27

FULLSCREEN
„Dacă Dumnezeu vrea, sunt deschis”! Se pregătește Dorian Popa să devină tată?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies