„L-am văzut pe Michael Schumacher”! Jean Todt, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului pilot

bdquo;L-am văzut pe Michael Schumacher ! Jean Todt, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului pilot
Citeste mai mult despre: Michael Schumacher, Jean Todt,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 14 Septembrie 2020
Au trecut mai bine de șase ani de la teribilul accident pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi și în urma căruia a intrat în comă, familia încercând până în prezent pe cât posibil să nu ofere prea multe detalii despre starea fostului pilot de Formula 1.

Chiar dacă au fost stricți și au limitat accesul la informații, cei din familia lui Michael Schumacher nu au luat în calcul faptul că prietenii vedetei vor oferi informații presei, după ce îl vor vizita pe acesta.

Citește și

Așa se face că zilele trecute Jean Todt, actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism,  fost la vila din Geneva în care Michael Schumacer este îngrijit, iar după ce a plecat a vorbit cu jurnaliștii.

„L-am văzut pe Michael Schumacher. Luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce necazuri a trecut. Dar are o soție extraordinară alături, are copiii aproape. Și eu încerc să-l ajut și aștept momentul în care voi putea face ceva concret pentru el și atunci nu voi ezita să o fac”, a spus Jean Todt.

foto: Getty Images

Vezi și: Masked Singer România - Cel mai scurt interviu din istorie

FULLSCREEN
„L-am văzut pe Michael Schumacher”! Jean Todt, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului pilot
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies