„Michael Schumacher nu poate vorbi”! Noi informații despre starea marelui campion au apărut în presă

bdquo;Michael Schumacher nu poate vorbi ! Noi informații despre starea marelui campion au apărut în presă
Autor: Iulian Ioncea
Data: 29 Septembrie 2020
La începutul acestui an, Michael Schumacher a împlinit 51 de ani, însă fostul pilot de Formula 1 nu a mai fost văzut de aproape șapte ani, de când a suferit un teribil accident în timp ce era la schi.

Din momentul în care a intrat în comă și până astăzi, informațiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost contradictorii. În timp ce unele persoane spun că el este ținut în viață de apare, altele afirmă că marele campion din sportul cu motor se poate mișca și poate vorbi.

Citește și

Acum, a venit rândul fostei soții a lui Flavio Briatore să afirme că știe exact ce se întâmplă cu Michael Schumacher. „S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt. Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor”, a spus Elisabetta Gregoraci în presa din Italia, care a fost citată de jurnaliștii spanioli.

Însă informațiile oferite de Elisabetta Gregoraci sunt puse sub semnul întrebării de multe persoane din presa internațională, deoarece recent Jean Todt a afirmat că el a fost să-l vadă pe Michael Schumacher în Elveția, acolo unde se știe că locuiește familia fostului pilot de Formula 1.

foto: Getty Images

Vezi și: Horia și dependența de Jorjemetru

FULLSCREEN
„Michael Schumacher nu poate vorbi”! Noi informații despre starea marelui campion au apărut în presă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies