„Nu suntem împreună”! A confirmat Andreea Bălan divorțul?

bdquo;Nu suntem împreună ! A confirmat Andreea Bălan divorțul?
Citeste mai mult despre: Andreea Balan, divort, George Burcea,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 27 Februarie 2020
Despre Andreea Bălan și George Burcea se spune că nu mai locuiesc împreună și că sunt la un pas de divorț, însă niciunul dintre cei doi nu a confirmat acest lucru. Până acum!

Cântăreața a postat în ultimele zile tot mai multe fotografii pe Instagram în descrierea cărora a scris mesaje triste, care i-au făcut pe fani să o compătimească și să îi scrie în comentarii că le pare rău că aceasta divorțează. Mai mult decât atât, unii fani au acuzat-o pe Andreea Bălan că nu le răspunde la comentarii și că nu spune direct dacă mariajul ei este pe butuci sau nu.

În urmă cu aproximativ 24 de ore, artista a decis însă să facă lumină în privința divorțului și i-a răspuns unui fan dacă mai este sau nu într-o relație cu soțul ei.

„Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o singură declarație, scurtă și la obiect, punct. «Suntem împreună, nu divorțăm» sau «Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea». Nu crezi? Oricum, multă sănătate vă doresc”, a fost mesajul care a făcut-o pe Andreea Bălan să reacționeze.

Artista a răspuns scurt și la obiect, fix cum i-a cerut fanul ei: „Nu suntem împreună”.

Vezi și: Andreea Bălan și George Burcea, mariaj cu probleme

FULLSCREEN
„Nu suntem împreună”! A confirmat Andreea Bălan divorțul?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO