A calatorit in jurul lumii pentru a realiza „Atlasul frumusetii”. Proiectul impresionant al unei fotografe din Romania

A calatorit in jurul lumii pentru a realiza Atlasul frumusetii . Proiectul impresionant al unei fotografe din Romania
Data publicarii: 13 Ianuarie 2015
Data actualizare: 13 Ianuarie 2015
Fotografa Mihaela Noroc este cea care a adunat frumusetea fetelor de pretutindeni intr-un singur proiect, numit „Atlasul frumusetii”.

Mihaela Noroc a calatorit in jurul lumii mai bine de un an. Mai exact, a petrecut 15 luni in 35 de tari pentru a realiza un proiect care este foarte apreciat pe retelele de socializare, „Atlasul frumusetii”.

A vizitat marile orase, dar si locuri salbatice prin care putini se incumeta sa ajunga. A infruntat pericolele cartierelor rau famate din Rio de Janeiro si s-a bucurat de ospitalitatea locuitorilor din indepartatul Myanmar.

Mihaela s-a intors in Romania cu o impresionanta colectie de portrete ale frumusetilor autentice descoperite in toata lumea, din Europa de Vest pana in triburile africane, din Rio de Janeiro pana in China.

In urma cu aproape un an am plecat in lume sa concep un atlas al frumusetii feminine. Prin chipurile pe care le-am fotografiat in 28 de tari am incercat sa spun o poveste despre cultura sau traditiile locale. Economiile stranse in ultimii ani sunt pe sfarsite, sponsori nu exista, dar ma incapatanez sa cred ca se poate… sa cred ca pot merge mai departe”, a declarat Mihaela Noroc pentru Digi24.ro

 
 
 
 

 

 

Vezi mai multe imagini aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!