Afacere profitabila inceputa cu doar 8 lei. Reteta aplicata de doua tinere din Alba Iulia, prietene din copilarie

Afacere profitabila inceputa cu doar 8 lei. Reteta aplicata de doua tinere din Alba Iulia, prietene din copilarie
Citeste mai mult despre: afacere, copilarie, prietene, reteta,
Data publicarii: 15 Decembrie 2014
Data actualizare: 15 Decembrie 2014
O afacere profitabila inceputa cu doar 8 lei - e povestea a doua tinere din Alba Iulia, care organizeaza petreceri pentru copii. Primul pas a fost sa cumpere de la un second hand doua costume de clovni si sa gaseasca un sarbatorit.

Copiii le-au indragit imediat, iar de atunci telefonul suna tot timpul. Secretul succesului, spun cele doua prietene, este sa pui pasiune in ceea ce faci! Iar norocul lor? Cei mici iubesc printesele!

Prietene din copilarie, Iulia si Cristina s-au regasit dupa ce ani de zile au studiat marketing in strainatate. Dupa ce si-au amintit cat de bine se simteau cand se jucau impreuna, le-a venit ideea sa continue traditia, dar sa castige si bani din asta.

Iulia Gus, animator: "Costumele le-am luat de la second 4 lei fiecare, o investitie de 8 lei. Mai intai ne-a chemat cineva era 1 iunie nu stia ce sa faca cu copiii si am zis ca am eu doua costume, stiu sa ma joc cu copiii vin si ii distrez eu. Asa s-a nascut afacerea. Am luat joaca asta foarte in serios si noua ne place unde am ajuns."

Numarul personajelor de basm a crescut repede la petreceri, iar echipa s-a marit si ea cu inca o prietena din copilarie. Cei mici sunt cei mai pretentiosi clienti! insa le-au indragit din prima pe fete. Le trimit si scrisori de multumire. 

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies