Artistii romani ale caror picturi sunt cautate de straini si corporatii. Cat costa un tablou care "te scapa de stres"

Artistii romani ale caror picturi sunt cautate de straini si corporatii. Cat costa un tablou care te scapa de stres
Data publicarii: 16 Ianuarie 2017
Data actualizare: 16 Ianuarie 2017
Scapati de stres si in timp ce va pierdeti cu privirea intr-o pictura murala.

Este propunerea artistilor care adopta trendurile din vest si picteaza la cererea clientilor, acasa ori la birou. Pentru o impresie de neuitat, folosesc tehnici 3 D sau culori fluorescente. O lucrare poate costa pana la 200 de euro metrul patrat, dar nu duc lipsa de comenzi.

Vlad si Corina, doi artisti din Cluj, au reusit sa faca din talentul lor de desenatori o afacere de succes. Au clienti inclusiv din strainatate, care spun ca artistii sunt la curent cu cele mai noi tehnici de pictura, iar ce iese din mana lor e cu adevarat spectaculos.

Cisteste si: Un roman a inventat o casa ieftina, perfect izolata termic. Locuinta se poate construi in doar 6 zile

"Folosim de la traditionalele pensule si acrilice pana la markere speciale de grafitti care curg si dau linii speciale pana la sprayuri fiind interior. Mai sunt si culorile fluorescente care sunt sensibile la lumina sau la diversi factori exteriori", a declarat Vlad Rusu, artist plastic.

Si companiile multinationale ii cauta, ca sa le picteze pereti intregi in birouri care devin astfel mai relaxante pentru angajati. Aceasta pictura, de pilda, se afla in sediul unei firme IT.

"Ne-am dorit ca angajatii ca sa vada spatiul de birou ca si o extensie a spatiului lor de acasa sau de pe strada de ce nu, si atunci pe principiul ca culorile incurajeaza optimismul si creativitatea ne-am dorit sa infuzam foarte multa culoare in birou", spune Bogdan Tomsa, director financiar companie IT.

Pretul difera in functie de complexitatea si marimea lucrarii. Un metru patrat incepe de la 50 de euro si poate ajunge pana la 200 de euro.

Sursa: Stirile ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies