Cel mai modern liceu de stat din Romania. Elevii asculta in casti lectia si folosesc computerul in loc de caiet

Cel mai modern liceu de stat din Romania. Elevii asculta in casti lectia si folosesc computerul in loc de caiet
Data: 23 Martie 2014
Intr-o scoala din Romania, creta si buretele au disparut cu desavarsire. S-au investit 2,4 milioane de euro in liceul de stat Carol I din Campulung Muscel, iar acum elevii invata in cele mai moderne conditii.

Liceul de stat Carol I din Campulung Muscel este singurul din tara complet dotat cu tehnica moderna de studiu.

Toate lectiile se tin in laboratoare si cabinete speciale in care elevii intra, prin rotatie, in functie de orar.

"Minunea" a costat 2,4 milioane de euro, bani de la Uniunea Europeana.

Tabla interactiva, sistemul audio performant si computerul sunt dotari de baza in salile de clasa ale Liceului Carol I din Campulung Muscel. Lectiile devin astfel un permanent schimb de informatie intre elevi si profesori.

Geografia, istoria, matematica, chiar si desenul devin acum mult mai atractive. Orele de muzica se tin intr-o incapere care aduce mai mult a sala de concerte decat a sala de clasa.

La limbile straine, elevii asculta lectia in casti si nu de putine ori materialul didactic il reprezinta muzica preferata a tinerilor.

In pauze, pe holuri e un adevarat furnicar. Elevii se muta de la un cabinet la altul in functie de orar astfel ca toti au acces la tehnica moderna de studiu.

Cel mai modern liceu de stat din Romania va implini curand 150 de ani de la infiintare. Modernizarea scolii s-a facut printr-un program european si a costat 2,4 milioane de euro.

Sursa: STIRILE PROTV
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies