Concert caritabil, la Timisoara, pentru renovarea spitalelor devastate de furtuna

Concert caritabil, la Timisoara, pentru renovarea spitalelor devastate de furtuna
Citeste mai mult despre: Vesti Bune, ProTV,
Data publicarii: 09 Octombrie 2017
Data actualizare: 09 Octombrie 2017
Sute de oameni s-au adunat, duminica, in Piata Libertatii din Timisoara, pentru un scop caritabil.

14 trupe rock au sustinut un concert pentru a aduna bani care sa ajute la reabilitarea a doua spitale devastate, in urma furtunii din 17 septembrie. Fanii muzicii rock au putut asculta melodii de suflet, dar au facut si un gest generos.

Fanii au vibrat pe melodiile a 14 trupe rock, in Piata Libertatii din Timisoara. Ploaia marunta, care a venit odata cu lasarea serii, nu i-a speriat pe cei care au fredonat fiecare vers, alaturi de formatiile preferate.

Atunci cand trupa Cargo a urcat pe scena, oamenii s-au dezlantuit.

Concertul a fost organizat pentru a ajuta la renovarea a doua spitale din Timisoara afectate, in urma furtunilor violente de luna trecuta.

Participanta: „Este o idee foarte faina, chiar trebuie sustinuta Timisoara si ma bucur ca au venit atati artisti care canta gratuit pentru asta.”

Adrian Igrisan, Cargo: „Mi-a crescut sufletul efectiv cand am auzit ca se intampla ceva. In sensul asta si se organizeaza un concert de dimensiunea asta, concert care e complicat sa il organizezi.”

Pretul unui bilet a fost 50 de lei.

Organizator: „Aceste fonduri merg punctual, printr-un protocol cu primaria, la cele doua spitale afectate din Timisoara: Spitalul de inima si Spitalul de boli infectiose. Mai ales al doilea are acoperisul praf, risca sa ploua si sa ninga in el.”

In organizarea evenimentului s-au implicat 100 de voluntari.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies