Delta va avea, din nou, aeroport, dupa 20 de ani. Planul saptamanal al zborurilor si pretul unui bilet Bucuresti-Tulcea

Delta va avea, din nou, aeroport, dupa 20 de ani. Planul saptamanal al zborurilor si pretul unui bilet Bucuresti-Tulcea
Data publicarii: 05 Mai 2015
Data actualizare: 05 Mai 2015
Cine vrea sa se bucure de frumusetile Deltei va putea in curand sa ajunga la Tulcea cu avionul. Dupa aproape 20 de ani de pauza, aeroportul se redeschide, din luna mai, pentru zboruri interne si internationale.

Vor exista 3 curse saptamanale, anunta autoritatile: Otopeni-Tulcea, Tulcea-Bergamo, si Tulcea-Frankfurt.

In fata peisajelor din Delta nu numai ca ramai mut de uimire, dar, cu siguranta, iti doresti sa ajungi cat mai repede acolo. Din luna mai, acest lucru devine posibil, pentru ca se redeschide aeroportul iar o companie low-cost romaneasca s-a aratat interesata de aceasta detinatie.

George Tincea, directorul tehnic al companiei: "Va opera trei zboruri pe saptamna cu destinatia Otopeni-Tulcea, Tulcea-Bergamo (2 zboruri pe saptamana) si un zbor Frankfurt."

Un bilet Bucuresti-Tulcea nu va costa mai mult de 50 de euro. Pentru cursele din Germania si Italia, oferta este si mai buna: preturile incep de la 29 de euro. Tarifele includ taxele de aeroport, bagajul de cala si cateringul pe durata zborului.

Constantin Albu, directul aeroportului Delta Dunarii: "Pista noastra are o lungime de 2.000 de metri, poate primi aeronave de clasa C, Boeing, Airbus si alte asemenea avioane."

Odata cu deschiderea aeroportului, autoritatile spera sa atraga in Delta Dunarii nu numai turisti, ci si investitori. Primul vizitator important ar fi printul Charles, a carui vizita a fost anuntata in aprilie. Este poate cel mai bun ambasador al Romaniei, asa ca autoritatile mizeaza pe sprijinul sau si spera ca strainii vor lua cu asalt zona, asa cum s-a intamplat si in Transilvania, unde acesta detine mai multe proprietati.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies