Deseurile pot fi valorificate. Locul din Bucuresti unde iti poti confectiona mobila si accesorii din materiale reciclate

Deseurile pot fi valorificate. Locul din Bucuresti unde iti poti confectiona mobila si accesorii din materiale reciclate
Data publicarii: 12 Iunie 2017
Data actualizare: 12 Iunie 2017
Niciun deseu din locuinta nu ar trebui aruncat, ne spun chimistii, ci transformat, asa cum se intâmplă si in mediul natural.

Cursurile de "reciclare creativa" sunt gratuite la Centrul De Dezvoltare Durabila Polizu situat in Campusul Polizu al Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor.

Mai multi tineri isi pun imaginatia la treaba si pleaca acasa cu piese de mobilier din materiale reciclate. Fara costuri.

"Am avut un atelier si majoritatea participantilor si-au luat etajera acasa. Mi se pare firesc. Ii incurajam sa le ia acasa, asta e si scopul", a declarat Adriana Gheorghe, specialist in managementul deseurilor.


E un mod ingenios de a va spune ca nimic nu se pierde, totul se transforma. De toate transformarile din mediul inconjurator se ocupa inginerii chimisti. 

In acest centru comunitar, deschis oricui, de orice vârsta, totul se valorifica sub forma de mobila si accesorii. Si se ia acasa.


Sursa: StirileProTV.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies