Frozen Bucharest, un nou eveniment la metroul din Bucuresti. Cum s-au distrat zeci de tineri

Frozen Bucharest, un nou eveniment la metroul din Bucuresti. Cum s-au distrat zeci de tineri
Citeste mai mult despre: Vesti Bune, eveniment, Frozen Bucharest, metrou,
Data publicarii: 02 Februarie 2015
Data actualizare: 02 Februarie 2015
Dupa ziua "Fara pantaloni la metrou", cand zeci de tineri au ignorat privirile celorlalti calatori si s-au afisat in lenjerie intima pentru a mai destinde atmosfera, un nou eveniment-concept a avut loc duminica, tot la metroul din Bucuresti.

Tinerii care s-au plimbat fara pantaloni prin metroul din Bucuresti i-au surprins, duminica, din nou pe calatorii din subteran. Aproape 50 de fete si baieti au stat 5 minute incremeniti, ca niste statui, pe peronul statiei din Piata Unirii.

Au vrut sa se distreze, dar si sa le sugereze romanilor ca nu trebuie sa grabeasca, trebuie sa ia o pauza din cand in cand, pentru a gasi directia corecta.

Statia de metrou din Piata Unirii. 50 de tineri incremenesc brusc pe peron spre surprinderea celorlalti calatori. Cineva ramane cu telefonul la ureche. Alta persoana ingheata in timp ce citeste o carte. Un tanar devine statuie in timp ce isi face un selfie. Un barbat se plimba printre statuile vii si nu-i vine sa creada ca se intampla aievea.

Calatorii curiosi nu au avut mult timp de gandire. Flash mobul a durat 5 minute si s-a terminat asa cum a inceput - brusc. Participantii au venit cu mai multe explicatii pentru manifestare, chiar daca unii calatori nu au fost impresionati.

Carina: "Nu prea ma intereseaza daca am intelegerea lor, ma intereseaza daca eu ma simt bine".

Daniela: "Mai destindem putin atmosfera, tot e rutina si devine monoton. Ne-am organizat pe Facebook si a luat amploare."

De data aceasta, Frozen Bucharest, un eveniment desfasurat in premiera la noi in tara, dar nu si in alte orase din lume, presupune ca participantii sa "inghete" in loc, ca niste statui umane, timp de cateva minute.

Evenimentul a fost organizat de Gruparea Nefiresc, cea care a organizat si ziua "Fara pantaloni la metrou". Si de aceasta data, membrii grupului au dus munca de lamurire cu cei de la Metrorex, care nu agreeaza desfasurarea unor asemenea evenimente.

Sursa: StirileProTV.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies