Oameni de afaceri din Marea Britanie veniti in Romania pentru a-i ajuta pe copiii abandonati

Oameni de afaceri din Marea Britanie veniti in Romania pentru a-i ajuta pe copiii abandonati
Data publicarii: 01 Noiembrie 2017
Data actualizare: 09 Noiembrie 2017
Mai multi oameni de afaceri din Marea Britanie se afla in aceste zile in Romania pentru a schimba viata copiilor din centrele de plasament.

O fundatie incearca cu bani proveniti din donatii si sponsorizari sa-i mute pe tineri in locuinte mai mici unde sa duca o viata normala mai aproape de integrarea in societate.

In Iasi mai sunt 5 centre mari de plasament in care locuiesc aproape 1000 de copii si adolescenti. Fundatia “Hope and Home for Children” incearca, in cadrul unui proiect care a costat aproape 2 milioane de euro, sa aduca un zambet pe chipurile celor care traiesc aici.

Voluntarii vor construi module de cate 12 locuri in care beneficiarii sa duca o viata mai aproape de normalitate. Sponsorii acestui program au vizitat si centrele de plasament din judet si s-au aratat ingrijorati de conditiile de aici.

Ian, bancher din Marea Britanie: “Hope and Home for Children incearca sa reintegreze copiii in familie. Ideea este sa avem cat mai putini copii care traiesc in centre de plasament si cat mai multi care sa creasca alaturi de familii mici.”

Citeste intregul articol aici.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies