Pianul care face cocktail-uri, adus "pe piata" de doua tinere din Romania. Cum s-a nascut ideea care are deja succes in pub-uri

Pianul care face cocktail-uri, adus pe piata de doua tinere din Romania. Cum s-a nascut ideea care are deja succes in pub-uri
Citeste mai mult despre: Vesti Bune, cocktail-uri, pian, PIANOCKTAIL,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2015
Data actualizare: 30 Ianuarie 2015
Fiecarei clape ii corespunde o licoare, iar, in final, oamenii gusta... din melodia cantata de pianist.

Ideea a fost preluata din romanul suprarealist "Spuma Zilelor", de Boris Vian, iar pianul unic in Romania are succes in pub-uri. Inventatoarele au depus deja actele la OSIM pentru a inregistra marca "pianocktail".

Aceasta inventie unica in Romania face posibil ca celebra lucrare "Fur Elise", compusa de Beethoven, in 1810, sa fie tranformata acum... intr-un cocktail. Tehnica este valabila pentru orice melodie interpretata de pianist, iar ideea a fost preluata din literatura suprarealista. Doua tinere din Bucuresti, Raluca Macalet si Antonia Dumitrescu, au avut curajul sa o puna in practica.

"Principiul de functionare este relativ simplu. In momentul in care apesi pe o clapa, se declanseaza un impuls care face sa curga dintr-un anumit recipient bautura. Bauturile se amesteca pe jgheab, curg in bol si se creaza un cocktail aferent melodiei respective", a declarat Antonia Dumitrescu.

Romanul "Spuma zilelor" a fost adaptat anul trecut si in filmul "Mood Indigo", in care joaca si actrita Audrey Tatou, cunoscuta pentru rolul din "Amelie".

Acum, PIANOCKTAIL-ul din Romania se afla in turneu prin pub-urile din Capitala, dar fetele intentioneza sa se plimbe cu el prin toata tara, astfel incat licorile muzicale sa fie gustate de cat mai multi oameni.

Sursa: Stirile ProTV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!