Povestea romanului care este la un pas de a castiga Oscarul. A realizat efectele speciale pentru filmul American Sniper

Povestea romanului care este la un pas de a castiga Oscarul. A realizat efectele speciale pentru filmul American Sniper
Citeste mai mult despre: poveste, lucian boicu, roman,
Data publicarii: 06 Februarie 2015
Data actualizare: 06 Februarie 2015
Un roman stabilit in Canada ne-ar putea face anul aceasta mandri la Oscar.

Lucian Boicu a realizat efectele speciale pentru filmul "Lunetistul American", productie care a primit 6 nominalizari la prestigioasele premii, iar succesul lungmetrajului i se datoreaza si lui.

Nu este prima cand Lucian lucreaza la o productie importanta. O parte dintre efectele speciale pe care le-ati vazut in "Gardienii Galaxiei", "Godzilla" sau "Uimitorul Om Paianjen 2" au fost facute tot de el.

Lucian Boicu a plecat in Canada impreuna cu parintii lui, acum 15 ani. A absolvit Institutul de Arta din Toronto, iar din 2009 a ajuns sa lucreze la mai multe case de productii unde a participat la realizarea efectelor vizuale. 

Lucian Boicu: "Este o productie care nu a mai fost facuta pana acum. Este foarte greu sa iti inchipui cum ar arata o civilizatie totala de extraterestrii mixati si chestii care sunt anormale, ca un raton si un copac care sunt intergalactici si se duc in batalie."

Cand a fost cooptat in echipa de productie a filmului "Lunetistul american", Lucian a aflat ca trebuie sa se ocupe de realizarea efectelor vizuale. Si s-a achitat de sarcina cu succes, devreme ce productia se afla pe primul loc in box office-ul american, cu peste 200 de milioane de dolari incasari in numai 5 saptamani de la lansare.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies