Preotul care isi ajuta semenii nu doar prin rugaciune, ci si prin fapte. "Dumnezeu lucreaza prin oameni!"

Preotul care isi ajuta semenii nu doar prin rugaciune, ci si prin fapte. Dumnezeu lucreaza prin oameni!
Citeste mai mult despre: Vesti Bune, azil, preot,
Data publicarii: 22 Noiembrie 2015
Data actualizare: 22 Noiembrie 2015
Intr-o Romanie in care exemplele negative ale preotilor par sa domine, cativa preoti incearca sa demonstreze contrariul. 

In Bistrita-Nasaud si Baia Mare, slujitorii bisericii arata ca pot pune si umarul la munca si pot ajuta si altfel oamenii, nu numai prin rugaciune.

Intr-o localitate din Bistrita, un preot schimba in fiecare zi sutana cu hainele unui muncitor pe santier pentru a reusi sa construiasca un azil de batrani.

Ioan Titieni, preot: "Dumnezeu lucreaza prin oameni si noi niciodata nu am dus lipsa de nimic , avem pamant, biserica are pamant si noi il lucram, drept pentru care avem si o recolta de unde sa aducem sa punem in magazie".

Prin gestul sau, preotul a reusit sa atraga si voluntari.

Voluntar: "Sa-ti gasesti un job in ziua de azi e foarte greu. Dumnealor ne-au oferit sansa asta sa avem un loc de munca sa ne putem creste copilasii. Facem de toate, spalam, curatam".

Azilul de batrani va avea zece camere si va putea gazdui peste 20 de persoane. Deocamdata preotul si satenii sunt la inceput cu lucrarile, insa spera ca pana la sfarsitul anului constructia sa fie gata.

Vezi VIDEO pe Stirile PROTV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies