Romania, in topul celor mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015

Romania, in topul celor mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015
Citeste mai mult despre: Romania, Fii de Romania, vacanta, Vesti Bune,
Data publicarii: 22 Octombrie 2014
Data actualizare: 22 Octombrie 2014
Romania ocupa locul al noualea in Topul 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015, prin prisma raportului dintre tarife si oferta turistica, intocmit de editorii ghidului de calatorii Lonely Planet si citat de Mediafax.

"Tarile din Europa de Est apar in mod frecvent in topurile celor mai atractive destinatii prin prisma raportului dintre tarife si oferta turistica, insa, in cazul Romaniei, prezenta ei in acest clasament este perfect justificata", afirma editorii de la Lonely Planet.

"Acum, conectate viguros cu restul Europei prin intermediul companiilor aeriene low-cost, spatiile de cazare romanesti sunt comparabile, in toate categoriile de tarife, cu celelalte destinatii renumite din regiune. Bucurestiul reprezinta un exemplu elocvent, unde hotelurile primesc in majoritatea cazurilor turisti veniti pentru afaceri, iar sezonul sarbatorilor este, in mod neasteptat, unul slab. in afara de acest oras, in Romania exista spatii de cazare cu tarife «prietenoase» pentru bugetele de familie in sate medievale, in castele spectaculoase si in unica Delta a Dunarii, ce poate fi explorata cel mai bine mergand cu feriboturile ieftine si lente".

"Autodube private, cunoscute sub numele de «maxitaxi», alaturi de autobuze si microbuze, reprezinta cea mai ieftina metoda de a calatori pe diverse rute", precizeaza aceeasi publicatie.

Pe primul loc in acest top se afla Tunisia. Locul al doilea a revenit Africii de Sud, iar pe pozitia a treia s-a clasat Shanghai. Topul 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015 este completat de Samoa, Bali, Uruguay, Portugalia, Taiwan, Romania si Burkina Faso.

Citeste mai multe pe Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies