Romania organizeaza inca o editie a turneului Nations Cup: Cine vine la Bucuresti

Romania organizeaza inca o editie a turneului Nations Cup: Cine vine la Bucuresti
Data publicarii: 07 Mai 2015
Data actualizare: 07 Mai 2015
În acest an vor participa alături de ''stejari'', Spania, Namibia şi Argentina Jaguars, informează site-ul oficial al FRR.

Managerul de Competiţii şi Înaltă Performanţă al World Rugby, Mark Egan, a precizat că ''acest turneu joacă un rol esenţial în pregătirea echipelor României şi Namibiei pentru Cupa Mondială 2015. Pe de altă parte, vor exista jucători ai Argentinei Jaguars care vor încerca să se facă remarcaţi în vederea selecţionării, iar Spania va profita de oportunitate pentru a-şi îmbunătăţi performanţele. Turneul a fost organizat mereu la cele mai înalte standarde de către Federaţia Română de Rugby şi ne aşteptăm ca şi în acest an să avem parte de un eveniment excelent''.

La rândul său, Haralambie Dumitraş, preşedintele FRR, a spus: '' Federaţia noastră apreciază ocazia de a găzdui o nouă ediţie a Nations Cup la Bucureşti. Suporterii din România consideră acest turneu drept capitolul introductiv pentru Cupa Mondială din Anglia şi aşteaptă un adevărat spectacol rugbystic. Avem încredere că eforturile noastre se vor traduce într-o competiţie bine pusă la punct, care va sărbători rugbyul la cel mai înalt nivel''.

Turneul are loc în perioada 12-21 iunie, iar meciurile vor fi televizate în direct
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies