Romanii au prins gustul aventurii. Locatiile in care aleg sa faca incursiuni periculoase

Romanii au prins gustul aventurii. Locatiile in care aleg sa faca incursiuni periculoase
Data publicarii: 14 Noiembrie 2017
Data actualizare: 14 Noiembrie 2017
Vacantele clasice, cu leneveala la soare in resorturi luxoase, ar putea pierde teren in fata concediului activ, cu excursii si expeditii in care turistul este pus la incercare.

Unii dintre romani au prins gustul aventurii si aleg sejururi cu drumuri lungi in desert, cu ascensiuni istovitoare pe crestele africane sau incursiuni periculoase in jungla amazoniana. Tarifele sunt insa pe masura incercarilor: o vacanta de doua saptamani poate ajunge si la 5 mii de euro de persoana.

Un concediu in care sa isi invinga teama de inaltime si sa simta din plin adrenalina - asta au cerut cativa turisti agentiei de unde si-au cumparat vacanta. Plictisiti de leneveala pe plaja, in resorturi all inclusive, tot mai multi aleg vacante active, cu experiente inedite. Astfel, Patagonia, Madagascar, Etiopia, Vietnam, Peru, Costa Rica sunt destinatii din ce in ce mai cautate.

Sejururile de aventura dureaza in medie 10 -15 zile. Grupurile sunt restranse, de maximum 10 turisti. Inainte de plecare, clientii sunt instruiti cu privire la echipament, bagaje si riscuri.

O expeditie de doua saptamani in Costa Rica, unde turistii vor expora plaje virgine, vor innopta in comunitati indigene si vor studia animalele salbatice costa 3.390 de euro. O experienta similara in Patagonia ajunge la 4.190 de euro. In pret nu sunt incluse asigurarea medicala si taxele pentru obtinerea vizei, acolo unde ea este necesara.

Vezi VIDEO pe StirilePROTV.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies