Wi-fi gratuit in Gara de Nord. Cati utilizatori se pot conecta simultan

Wi-fi gratuit in Gara de Nord. Cati utilizatori se pot conecta simultan
Citeste mai mult despre: Vesti Bune, ProTV,
Data publicarii: 13 Septembrie 2017
Data actualizare: 13 Septembrie 2017
Compania Nationala de Cai Ferate CFR ofera, incepand de luni, acces gratuit wi-fi de mare viteza in Gara de Nord, un serviciu disponibil permanent, care va permite pasagerilor si vizitatorilor sa navigheze pe Internet. 

Reteaua este disponibila la casierii, in salile de asteptare si pe peroanele centrale si poate fi utilizata simultan de cel putin o mie de utilizatori autentificati.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de catre reprezentantii CFR, conectarea la internet se face pe baza de autentificare la reteaua wireless „CFR Infrastructura” (nume si adresa de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook si dupa acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a retelei wireless.

Odata realizata autentificarea, portalul redirectioneaza utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informatii de interes public privind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.

Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire, atat la casele de bilete si in salile de asteptare pentru clasa I si a II-a, precum si pe peroanele centrale, trecerea de la o zona la alta fiind realizata automat, fara a fi necesara o noua autentificare

”Prin acest serviciu implementat in Gara de Nord, incercam sa ne apropiem tot mai mult de nevoile calatorilor, abordand o politica de interactionare directa cu asteptarile lor si sa tinem pasul cu evolutia noilor tehnologii”, a declarat Marius Chiper, director general al CFR SA.

Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de SC Informatica Feroviara - filiala CFR SA, este gratuit si asigura acces simultan la internet pentru minimum o mie de utilizatori autentificati.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies