Se lupta cu prejudecatile. Ce a facut un tanar in centrul orasului Cluj. Reactiile oamenilor, de milioane

Se lupta cu prejudecatile. Ce a facut un tanar in centrul orasului Cluj. Reactiile oamenilor, de milioane
Citeste mai mult despre: musulman, Cluj, imbratisari, prejudecati, reactii,
Data publicarii: 30 Martie 2016
Data actualizare: 30 Martie 2016
Salah Elddine Kridech este un tanar musulman, student la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicării din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. 

Salah a declarat pentru Vocea Transilvaniei ca dorinta sa este sa schimbe mentalitatea oamenilor despre musulmani. Tanarul spune ca atentatele din ultima perioada l-au intristat peste masura si ca, in acest context, semenii nu trebuie sa considere ca a fi musulman inseamna sa fii si terorist. 

Salah Elddine Kridech are 23 de ani si este originar din Mostaganem, Algeria, un oras cu o populatie aproape egala cu cea a Clujului. Tanarul a ajuns sa studieze la Cluj prin intermediul programului Erasmus. Dupa mai bine de jumatate de an petrecut aici, tanarul a decis sa faca un gest curajos, mai ales in contextul ultimelor evenimente din Europa: atacurile teroriste din Paris (noiembrie 2015) si cele din Bruxelles (martie 2016).

Salah Elddine Kridech a iesit in Piata Unirii, „kilometrul zero” al Clujului, cu o pancarta pe care scria ca e musulman. Numai ca, dincolo de asta, pe bucata de carton mai era si o invitatie la pace si iubire, dar si la „imbratisari gratis”.

Urmareste reactiile de milioane ale trecatorilor:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!