• PRO TV
  • Diana Roman: "Sunt sigură că este un serial în care se regăsește foarte multă lume"

Diana Roman: "Sunt sigură că este un serial în care se regăsește foarte multă lume"

Diana Roman: "Sunt sigură că este un serial în care se regăsește foarte multă lume"

Interviu exclusiv cu Diana Roman, chiar de pe platourile de filmare ale serialului Videochat! Ce spune actrița despre succesul serialului: "Aveam un target cumva, însă nu m-am gândit niciodată că îl vom depăși".

Proiectul Videochat i-a adus Dianei șansa de a interpreta un rol aparte față de celelalte pe care le-a avut până în prezent.

În serial este Nina, o tânără educatoare la grădiniță care rămâne fără job din cauza pandemiei și care e pusă în situația ingrată de a-și schimba complet meseria.

Am mers pe platourile de filmare și am stat de vorbă cu actrița despre cum a primit propunerea de a juca acest rol, cum a fost să filmeze în pandemie și dacă se aștepta ca episodul pilot, lansat inițial în online, să aibă un asemenea succes. 

"Aveam un target cumva, însă nu ne-am gândit niciodată că îl vom depăși, dar l-am depășit cu mult. 

Sunt convinsă că este un serial în care se regăsește foarte multă lume, pentru că este un serial despre pandemie. S-ar putea să fie speriați de regăsirea asta!"

"O comedie de oameni mari", așa cum a fost numită, producția Videochat reprezintă o satiră pur românească, de-a dreptul savuroasă, ce merită văzută în fiecare sâmbătă noapte, începând cu ora 24:00, numai la PRO TV! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni