• PRO TV
  • INTERVIU Marius Florea Vizante, din Videochat: ”În perioada copilăriei, nu m-am bucurat de educație sexuală”

INTERVIU Marius Florea Vizante, din Videochat: ”În perioada copilăriei, nu m-am bucurat de educație sexuală”

INTERVIU Marius Florea Vizante, din Videochat: ”În perioada copilăriei, nu m-am bucurat de educație sexuală”

Alături de Diana Roman și Andi Vasluianu, Marius Florea Vizante joacă în serialul de comedie ”Videochat”, care va începe în curând la PRO TV. Actorul ne-a dezvăluit cum a fost perioada de izolare pentru el, ce i-a lipsit cel mai mult și ne-a vorbit  despre personajul pe care îl interpretează în noua producție. 

Cum a fost această perioadă de pandemie pentru tine?

Stimulantă! Am făcut tot felul de filmulețe comice pe Facebook. Am descoperit că publicul se amuza, le cerea și a devenit un fel de serviciu. Am făcut câte un filmuleț în fiecare zi, pe toată perioada pandemiei. Dorin Zidaru’ se cheamă personajul, au fost câteva postări care au avut peste 100.000 de vizualizări. Mi-am dat seama că oamenii aveau nevoie în perioada asta destul de îngrijorătoare de destindere. Am simțit această disperare și mi-am făcut un fel de obligo din a scoate un filmuleț comico-satiric în fiecare dimineață. Am peste 100 de filmulețe pe pagina Dorin Zidaru.

Citește și: INTERVIU Diana Roman, din serialul ”Videochat”: ”Am descoperit acest talent pe care nu știam că-l am”

E ceva ce ai făcut pentru prima oară în pandemia asta?

Da! Mi-am făcut pagină de Youtube! 


De ”Videochat” cum te-ai apucat?

Am fost invitat! De vină sunt Alex Popa și Vlad Zamfirescu. S-a potrivit, caracterologic suntem diferiți și asta face un evantai interesant pentru orice producție, să ai personaje diferite. Arătăm diferit, suntem diferiți.

De ce să ne uităm la Videochat?

E foarte frumos învelișul în care sunt prezentate lucruri serioase. Sunt teme pe care le-am trăit mulți în perioada pandemiei. Partea erotico-sexuală e foarte importantă în viața tuturor, cu atât mai mult în viața unui cuplu. Atinge foarte delicat, cu haz teme frecvente și de actualitate: probleme de familie, de relație între oameni, între angajat și angajator, între mamă și fiică, între soț, soție și copii, tabuuri. Alex Popa, scenaristul, e un autor deștept fără să facă pe deșteptul atunci când scrie. Are inteligența de a oferi un produs ușor de digerat, dar care te pune pe gânduri. 

Spune-ne ceva despre personajul tău.

E un băiețel de București care vrea niște diversitate în viață. Îl prinde pandemia în offsaid, cu o soție destul de bitchy, cu copilașul său.... și încearcă și el să-și pigmenteze viața cum poate.

Descrie-l pe Popovici în câteva cuvinte.

Sub papuc, deși el nu știe.

Descrie serialul în câteva cuvinte.

O provocare cu substanță.

Ce știai despre această industrie?

Eu, personal, sunt cu interacțiune umană, nu online (râde). Nu știu foarte multe, dar pun întrebări. Am vorbit cu scenaristul, el s-a documentat pe această temă, ca să aibă o imagine asupra subiectului. Interesant de observat este, însă, ce noduri leagă sau dezleagă această experiență. Sper ca cei care ne privesc să vadă că este un serial care tratează cu seriozitate, inteligență și umor fin probleme pe care le are oricine în lumea asta. Subiectul nu este videochatul, videochatul este pretextul, este trăgaiul, scânteia care pornește diverse probleme de viață, de cuplu, de muncă. Pretextul pare frivol, dar nu e vorba despre fete care se dezbracă, nici vorbă.

Tu ai atins subiectul educației sexuale cu fiica ta?

Delicat, dar da. Fetița mea are 13 ani jumătate. E momentul la care biologia își face simțită prezența și e bine să fie sprijiniți. În perioada copilăriei mele, nu m-am bucurat de educație sexuală. La mine în casă nu s-a discutat niciodată de așa ceva. O singură dată, dar absolut întâmplător, m-a chemat tata în bucătărie să-mi spună ”folosește prezervativul” și cam atât. Nu e bine. Rămâi cu întrebări, cu complexe. Lucrurile care sunt ținute sub capac pot răbufni urât. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni